הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
חצי כוס קונסומה עוף (מרק עוף צח)
2 כפות רוטב סויה
רבע כוס ליקר גויאבה
רבע כוס מיץ תפוזים
1 כפית זרעי שומר
רבע כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט המלח והעוף ביחד. משרים את העוף בתערובת למשך הלילה. מניחים את העוף, למחרת, תחת הגריל. מוסיפים מעט מלח לתערובת המשרה. מברישים את העוף כל דקה במשך רבע שעה בתערובת המשרה תוך כדי הצליה בגריל. מנמיכים את החום של הגריל לחצי וממשיכים לצלות את העוף עד שנהיה מוכן כאשר ממשיכים להברישו כל מספר דקות (התהליך לוקח כחצי שעה נוספת).
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון