הוראות הכנה
מרכיבים
-האורז-
1 כוס אורז
קורט מלח
1 כף אבקת מרק
1 וחצי כוס מים
1 בצל חתוך לקוביות
30 גרם מרגרינה
-העדשים-
3/4 כוס עדשים חומים
קורט מלח
30 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
-האורז-
לטגן את הבצל במרגרינה, להוסיף את האורז, לצקת את המים ואבקת המרק ולבשל בערך 15 דקות בסיר סגור על אש קטנה.
-העדשים-
לטגן מעט במרגרינה ולהוסיף מים עד לגובה העדשים. לבשל 20 דקות על אש קטנה. (את העדשים צריך להשרות לפניכן במים 6 שעות או לילה שלם).
להשחים 2 בצלים נוספים גדולים חתוכים לקוביות בשמן (4 כפות בערך). לערבב את האורז, העדשים והבצל ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: מהבית
שתף את המתכון