הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
3 בצלים קצוצים דק
300 גרם פרחי כרובית קטנטנים
2 עגבניות מרוסקות
1 וחצי כוסות אורז ארוך או בסמטי
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
1 וחצי כפיות קארי משובח
3 כוסות מרק עוף צח (או מרק בטעם עוף)
1 כוס פטרוזיליה קצוצה- (לא מומלץ לאלה שלא אוהבים פטרוזיליה...אפשר גם בלי)
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר כבד את השמן. מוסיפים את הבצלים והכרובית ומזהיבים. מוסיפים את העגבניות, האורז והתבלינים ומטגנים תוך בחישה 3 דקות.
2. מוסיפים לסיר את המרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות. מסירים מהאש ומשהים מכוסה 15 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה (אלה שלא אוהבים פטרוזיליה כל כך- לא מומלץ בכלל להוסיף), מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור: ברגע האחרון/בני סיידא
שתף את המתכון