חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה איטלקית מתכון מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה איטלקית מתכון מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה של אסם אפשר (מסולסלים,ארוכים ועוד..) לפי טעמך
1בצל ירוק,ורוד
1 כוס מים
2 רסק עגבניות (מומלץ של אסם)
מעט רוטב פיצה (מומלץ של אסם)
פפריקה חריפה (רק למי שאוהב חריף)
,פפריקה מתוקה,כמון (מעט ממש מעט),פילפל שחור(מעט)
אופן ההכנה
לוקחים סיר בינוני שמים על הגז ואז שופכים מים חמים מחכים 30 שניות ואז שופכים את הפסטה שמים כף שמן ואחרי זה קורט מלח בוחשים כול 3,4 דקות
הרוטב:
לוקחים תבצל חוטחים אותו קצוץ קצוץ ממש קטנים
לוקחים מחבת שמים על הגז ושמים שמן שופכים את הבצל לתוך השמן מחכים שהבצל יצהיב קצת (צבע חום על הבצל) שופכים את הרסק עגבניות ואת הרוטב פיצה אל תוך הבצל בוחשים טוב טוב לבחוש 10 שניות עד 30 שניות ואז להוסיף את הפפריקה מתוקה ופפריקה חריפה את הכמון ואת הפילפל השחור להוסיף לבחוש לתת לרוטב להיתבשל כ10 דקות במחבת
ועכשיו:
בודקים עם הפסטה מוכנה מכניסים כף אל תוך הסיר מוצאים אחד וטועמים עם זה רך לוקחים מסננת קטנה או גדולה לפי הכמות שופכים את כול הפסטה אל תוך המסננת מחכים שכול המים ירדו מהפסטה ואז שופכים חזרה לסיר(שהסיר ריק בלי כלום נקי) מחזירים את הפסטה שהיא ללא מים שופכים את הרוטב על הפסטה ומחכים שכול המים שיש ברוטב יתאדו זה לוקח בערך 5 דקות ואז
מגישים חם
ובתאבון!!!!
מכין המדריך רון דיין מטבריה לכול השאלות הצעות וטיפים פנו אלי לאיסקיו:
255489535
העזור לכם בשמחה 😀 תודה ובתאבון
מגיש:
מקור: ידע אישי
שתף את המתכון