חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים וסילאן מהממת
עוגת תפוחים וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים וסילאן מהממת
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות גדולות
100 גרם צימוקים ואגוזים קצוצים גס
כף קינמון
3 כפות יין אדום מתוק
רבע כוס סילאן
2 ביצים שלמות
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל – ועוד 2 כפות.
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל.
אופן ההכנה
1.בקערה מניחים את כל החומרים ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה לערבב הכל בכף.
2.לשמן תבנית 26 ולצקת את הבלילה.
3.לפני האפיה-לזלף מעט סילאן נוסף סילאן על פני העוגה-לא הרבה
4.ולהכניס לאפיה בחום 180 לשעה לערך ולפי הצורך להוסיף כל פעם 5 דקות.
5.לבדוק בעזרת קיסם עץ באם מוכנה.
6.לקרר היטב לפני הפריסה.
הערה -העוגה יוצאת מאד לחה ונימוחה ואין צורך להרטיבה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון