חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי שקדי עגל חלב ברוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקדי עגל חלב מעדן אמיתי כדאי לנסות
שיפודי שקדי עגל חלב ברוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקדי עגל חלב מעדן אמיתי כדאי לנסות
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שקדי עגל חלב חתוכים לקוביות 3.5 3.5X
כ-16 ענפי רוזמרין טרי
4 כפות שמן זית
מלח גס ופלפל גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחם גבוה 250 מעלות או מצלית (מחבת פסים על הגז)
2. חותכים את שקדי העגל לכ-16 קוביות בגודל 3.5 3.5X
3. מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף בקוביית עגל (בכדי להקל את השיפוד משפדים תחילה בשיפוד מתכת או עץ כי הוא קשה לחירור).
4. מתבלים את השקדים במלח גס ופלפל גרוס.
5.מחממים שמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד. מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות מכל צד. (באם משתמשים במצלית אין צורך לטגן בנפרד)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון