הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' גבינת מסקרפונה(רק)
1 גביע יוגורט
2 כף ליקר קפה(טיאה מריה)
1 כף סוכר (או לפי הטעם)
2 שקיות סוכר וניל
2 כפיות קפה נמס טוב
1 מיכל שמנת מתוקה
לקישוט:
אבקת קקאו לזרייה מעל
9 פולי קפה מצופים שוקולד
אופן ההכנה
1.מקציפים את הגבינה היוגורט והליקר עד לקבלת תערובת קלה
2. בקערה נוספת, מקציפים את השמנת עם הסוכר, סוכר הוניל ואבקת הקקאו עד
לקבלת קצפת יציבה, מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה/יוגורט
3.יוצקים לספלים מכסים בניילון , לא עד הסוף, מצננים במקרר ל- 4 שעות לפחות
4.להגשה מפזרים מעל מעט קקאו טוב ומניחים 3 פולי קפה מצופים שוקולד
בכל ספל.
מגיש:
מקור: אבי
שתף את המתכון