הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פילה בקלה טרי
מיץ מלימון אחד
2 לימונים חצויים
1 כפית גרגרי פלפל אדום
1 כפית גרגרי פלפל שחור
4 כפות שמן זית
מלח
אופן ההכנה
עוטפים את הדג בנייר כסף ומכניסים למקפיא למשך שעתיים. מוציאים מהמקפיא ומסירים את נייר הכסף. פורסים את הדג לפרוסות דקיקות, ממש שקופות, ומחלקים בין 4 צלחות הגשה. מסדרים את פרוסות הדג מעט חופפות ומכסים כך שטחה של כל צלחת. מזליפים את מיץ הלימון על הדג. מתבלים במעט מלח. כותשים קלות את שני סוגי הפלפל בעזרת מכתש ועלי (רק לשבור אותם מעט). מפזרים את גרגרי הפלפלים בצורה נאה על הדגים. מזליפים כעת את שמן הזית על הדגים. מקשטים כל צלחת בחצי לימון ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון