חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילטים של סול ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילטים של סול ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פילטים של דג סול
קמח
4 כפות שמן זית
8 לנגוסטינים
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושות
1 עגבנייה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
½ ק"ג מולים מנוקים
1 כוס יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מתבלים את הפילטים של הדג במלח ובפלפל גרוס טרי. מקמחים אותם ונפטרים מעודף קמח. מחממים את השמן במחבת עמוקה. מטגנים את הפילטים משני הצדדים עד להשחמה קלה. מוציאים את הדג ומכניסים את הלנגוסטינים לטיגון קל למספר דקות. מוציאים את הלנגוסטינים ומוסיפים את הבצל והשום לטיגון עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את העגבנייה ומבשלים מעט עד להתרככותה. מוסיפים את המולים ומכסים את המחבת למשך חמש דקות על מנת לאדות את המולים באש גבוהה. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מסלקים את המולים שלא נפתחו. מוסיפים למחבת את הדג ואת הלנגוסטינים לבישול של שלוש דקות ברוטב. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון