הוראות הכנה
מרכיבים
5 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
100 גרם נקניק פרושוטו בקר חתוך לרצועות דקיקות
1 פלפל אדום נקי מגרעינים וחתוך לרצועות דקות
1 פלפל ירוק נקי מגרעינים וחתוך לרצועות דקות
4 עגבניות מוצקות נקיות מגרעינים וחתוכות לקוביות
4 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה. מטגנים את הבצל עם השום והנקניק עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפלפלים ומאדים הכל שתי דקות. מוסיפים את העגבניות ומבשלים ביחד עד שהפלפלים מתרככים מעט. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי. יוצקים את הביצים על הירקות. בשלב זה אין לערבב יותר את המאכל. מבשלים על אש נמוכה עד שהביצה נקרשת מלמעלה והופכת מוצקה.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון