חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרדינים אפויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים אפויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סרדינים קטנים, נקיים, מנוקים וללא ראש
100 מ"ל שמן זית
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון אחד
½ כוס יין לבן
3 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל
אופן ההכנה
משפשפים את הסרדינים במלח ופלפל הן מבפנים והן מבחוץ. מברישים כלי אפייה בעל שוליים נמוכים בשמן זית ומניחים את הסרדינים בכלי צמודים אחד ליד השני. מפזרים את השום והפטרוזיליה על הסרדינים. יוצקים מעל את מיץ הלימון, היין הלבן ויתרת שמן הזית. מפזרים מעל את פירורי הלחם. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשרים דקות. מגישים בכלי האפייה מייד עם צאתו מהתנור.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון