חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה ברוטב סויה ובוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת קלה להכנה צבעונית וטעימה
שעועית ירוקה ברוטב סויה ובוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת קלה להכנה צבעונית וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שעועית ירוקה מנוקה מקצוות וחוטי הידדרה או חבילה שעועית ירוקה סנפרוסט
4 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
2 כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צילי מתוק
מלח
1/3 כפית פלפל שחור טחון
4 כפות בוטנים קלויים וטחונים גס.
אופן ההכנה
1.לבשל את השעועית במים רותחים 5 דקות
2.להוציא למסננת ולקרר במי קרח או מים קרים
3.לחמם היטב סיר רחב או ווק
4.לשפוך פנימה שמן ושום
5.להוסיף את השעועית ולהקפיץ כחמש דקות נוספות.
6.להוסיף את שאר התבלינים ולהקפיץ 3 דקות
7.להוסיף את הבוטנים להקפיץ עוד דקה, להוריד מהאש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אלונה צילום CooknBake
שתף את המתכון