חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט תפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט תפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם קמח
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
1 ביצה
חמאה לשימון
750 גרם תפוחי עץ
מיץ מלימון אחד
1 כפית קינמון טחון
ריבת משמש לזיגוג
קורט מלח
אופן ההכנה
לשים את הקמח, הסוכר, החמאה, הביצה והמלח לבצק פריך אחיד. מכסים ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. מרדדים את הבצק. משמנים תבנית קפיצית בחמאה. מניחים את הבצק המרודד בתחתית התבנית כך שהתחתית תכוסה קליל וגם קצת בשוליים. מנקבים את התחתית במזלג.
קולפים את התפוחים וחותכים לטבעות. מסדרים אותם על הבצק בצורה מעט חופפת סביב סביב בהתחלה בעיגול החיצוני ולאחר מכן בפנימי וכך עד שהתחתית כולה מכוסה. יוצקים מעל את מיץ הלימון. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה. מצננים מעט. זורים מעל את הקינמון ומברישים עם ריבת המשמשים. מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון