הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס סוכר (100 ג')
3 חלמונים
2/3 כוס טחינה גולמית
3 כפות דבש
1 כף ברנדי
440 ג' שמנת מתוקה
3/4 כוס פקאנים מסוכרים קצוצים גס
אופן ההכנה
1.מקציפים את השמנת בנפרד לקבלת קצפת.
2.מקציפים את החלמונים עם הסוכר והברנדי לעיסה בהירה ותפוחה.
3.מערבבים את הטחינה והדבש, מקפלים את הקצפת וקרם החלמונים התפוח, בעדינות
לתערובת אחידה, בתנועות קיפול. תוך כדי קיפול מוסיפים גם את הפקאנים המסוכרים
הקצוצים.
4.יוצקים לכלי הגשה ומקפיאים.
מגיש:
מקור: כרטסת מתוקים
שתף את המתכון