הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עגל פרוס
½1 כפות קמח
200 מ"ל שמן זית
½ ק"ג בצל חתוך לטבעות
2 שיני שום קצוצות דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
½ כוס יין לבן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מקמחים את הכבד ונפטרים מעודף קמח. מחממים שלושת רבעי כמות השמן במחבת עמוקה ומטגנים את טבעות הבצל עד לגוון צהוב חיוור. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה והיין. מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים מספר דקות. בינתיים מטגנים את הכבד היטב מכל הצדדים בשמן הנותר. מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים מעל את רוטב הבצל והיין.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון