חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוח עגל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוח עגל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג מוח עגל
1 עלה דפנה
4 כפות קמח
2 ביצים טרופות
4 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
מלח
אופן ההכנה
מניחים את מוח העגל במים קרים למשך כארבע שעות. לאחר מכן מנקים מהקרום ומכלי דם מיותרים. מניחים את המוח בסיר עם מים קרים ומוסיפים מעט מלח ואת עלה הדפנה ומרתיחים. לאחר הרתיחה מבשלים כחמש דקות. מוציאים מהסיר את המוח ושוטפים במים קרים. מניחים את המוח בכלי ומעליו מניחים צלחת כדי שילחץ מעט (לא הרבה כי הוא רך מאד) כך למשך שעה. חותכים את המוח לפרוסות עבות. מצפים את הפרוסות בקמח, לאחר מכן בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם. מטגנים במחבת עם שמן עד להשחמה קלה.
מגישים חם עם רוטב עגבניות.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון