הוראות הכנה
מרכיבים
100 מ"ל שמן זית
6 שיני שום פרוסות
½ ק"ג פטריות שמפיניון טריות, נקיות ופרוסות עבה
50 מ"ל ליקר שרי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
קורט פפריקה חריפה
מלח
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה (אך לא להגיע למצב של העלאת עשן רתיחה). משחימים מעט את השום בשמן ומוסיפים את הפטריות. מבשלים ביחד, תוך כדי ערבוב עד שכל השמן נספג בפטריות. מתבלים בפפריקה החריפה ובמעט מלח. לפני ההגשה מוסיפים את השרי ומערבבים וזורים את הפטרוזיליה מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון