הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של חזה עוף (מעין שניצל עבה) נקיים מעור ועצמות
4 כפות שמן זית
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
1 כפית סוכר
מיץ משלושה תפוזים
מיץ מלימון אחד
½ כוס יין לבן
פלחי תפוז לקישוט
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מתבלים את העוף במלח ופלפל. מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את העוף משני הצדדים להשחמה קלה. מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את הבצל והגזר להשחמה. מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ התפוזים והיין הלבן. מרתיחים מספר דקות לעירוב הטעמים. מעבירים את הרוטב למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל. מחזירים למחבת את הרוטב ומניחים בו העוף למשך כעשר דקות עם כיסוי.
מגישים מקושט בפלחי תפוז טריים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון