הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קלמארי טרי מנוקה וחתוך לחתיכות בגודל נגיסה
200 מ"ל שמן זית
¾ ק"ג בצל פרוס דק
2 עלי דפנה מעוכים
2 שיני שום קצוצות דק
מיץ מחצי לימון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
פלחי לימון לקישוט
מלח
פלפל
אופן ההכנה
משחימים את הקלמארי בשמן שחומם במחבת עמוקה. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות ביחד. מוסיפים את עלי הדפנה ומעט מלח ופלפל. מערבבים פנימה את השום. מכסים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם ערבוב מדי פעם. לפני ההגשה מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את הפטרוזיליה מעל.
מגישים עם פלחי לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון