חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלמארי בבצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלמארי בבצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קלמארי טרי מנוקה וחתוך לחתיכות בגודל נגיסה
200 מ"ל שמן זית
¾ ק"ג בצל פרוס דק
2 עלי דפנה מעוכים
2 שיני שום קצוצות דק
מיץ מחצי לימון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
פלחי לימון לקישוט
מלח
פלפל
אופן ההכנה
משחימים את הקלמארי בשמן שחומם במחבת עמוקה. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות ביחד. מוסיפים את עלי הדפנה ומעט מלח ופלפל. מערבבים פנימה את השום. מכסים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם ערבוב מדי פעם. לפני ההגשה מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את הפטרוזיליה מעל.
מגישים עם פלחי לימון.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון