הוראות הכנה
מרכיבים
1 עגבנייה גדולה גלופה ופרוסה
4 שיני שום קצוצות
2 כפות חומץ בן יין
קורט כמון
קורט פפריקה
4 כפות שמן זית
½ ק"ג עגבניות פרוסות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
כותשים את העגבנייה הפרוסה עם מכתש ועלי יחד עם השום. מערבבים את הממרח עם החומץ, הכמון, הפפריקה, שמן הזית ומעט מלח ופלפל. מניחים את העגבניות הפרוסות בקערת הגשה. יוצקים את רוטב העגבניות על העגבניות בקערה ומערבבים קלות.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון