חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם דבלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם דבלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דבלים קצוצות
¼ ק"ג אגוזי לוז קצוצים
¼ ק"ג שקדים קצוצים
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
2 כפות עראק
2 כפות שומשום קלוי
40 שקדים קלופים וחלוטים
50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מערבבים היטב את השקדים הקצוצים, הדבלים, האגוזים הקצוצים, הקינמון, הסוכר וגרידת התפוז. ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומצננים מעט לפני ערבובו עם תערובת הדבלים. מערבבים את השוקולד עם תערובת הדבלים ומוסיפים את העראק ליצירת מעין בצק לח אך יציב. מחלקים את הבצק ל-10 חתיכות שוות. מרדדים כל חלק לגובה 5 ס"מ. מפזרים מעל את השומשום הקלוי. מקשטים כל פרוסה כזאת בארבעה שקדים. שומרים בקירור עד ההגשה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון