חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טונה בזיתים וצלפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טונה בזיתים וצלפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של טונה טרייה במשקל 200 גרם האחד
½ כוס יין לבן
2 כפות חומץ שרי
2 שיני שום קצוצות
1 עלה דפנה
2 גבעולי טימין
6 גרגרי פלפל שחור
100 מ"ל שמן זית
1 בצל פרוס דק לטבעות
200 גרם זיתים מגולענים וקצוצים
1 כף צלפים
מלח
פלפל
שמן לשימון
אופן ההכנה
מערבבים את היין, החומץ, השום, עלה הדפנה, הטימין, הפלפל השחור ומעט מלח למרינדה. משרים את נתחי הדג במרינדה לשעתיים. מוציאים את הדג מהמרינדה (ושומרים אותה בצד לאחר שמוציאים ממנה את עלה הדפנה ואת הטימין). מטגנים את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף. יוצקים למחבת את המרינדה וחצי כוס מים. מוסיפים את הצלפים ואת הזיתים ומשאירים שהנוזלים יצטמצמו מעט. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הדג בתבנית אפייה משומנת היטב. יוצקים את הרוטב מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות. מגישים בתבנית.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון