הוראות הכנה
מרכיבים
4 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים
4 שיני שום חצויים
רבע כפית כמון
2 פלפלי צ'ילי חריפים מיובשים
חצי כפית מלח ים
1 כוס שמן זית
לחם לבן ללא הקרום
חומץ
אופן ההכנה
משרים את הפלפלים המתוקים במים חמים כרבע שעה. שופכים את המים ומנגבים היטב את הפלפלים. מכניסים את הפלפלים המתוקים, השום, הלחם, פלפלי הצ'ילי, הכמון והמלח ומעבדים למחית. יוצקים בהדרגה את שמן הזית למעבד. מוסיפים מעט מים או לחם במידת הצורך להגיע לסמיכות הרצויה. מוסיפים מעט חומץ לטעם.
לשמירה יוצקים לצנצנת ומעל מכסים במעט שמן זית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון