חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד בקר במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד בקר במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות כבד בקר במשקל 200 גרם כל אחת
6 שיני שום קצוצות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
½ כוס שמן זית
½ כוס חומץ בן יין
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח ים
½ כפית אורגנו
½ כפית טימין
שמן לטיגון
שמינית כפית כמון
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מעבדים את הפטרוזיליה עם המלח והשום במעבד מזון. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה תוך כדי עיבוד. מוסיפים גם את החומץ, הפפריקה, האורגנו והטימין. מניחים את הכבד בכלי ויוצקים עליו את המשרה שנוצר במעבד המזון. משרים במקרר מכוסה למשך לילה.
מטגנים את הכבד בשמן שחומם במחבת משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. יוצקים למחבת את נוזלי המשרה ומרתיחים מספר דקות לצמצום והסמכה. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור גרוס טרי וכמון.
מגישים את הכבד חם בליווי הרוטב ותפוחי אדמה מבושלים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון