הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעי עוף
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 גבעולי עירית קצוצים
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
½ כוס צימוקים
1 כפית גרידת לימון
3 כפות רום כהה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית פלפל צ'ילי קצו דק
750 גרם אננס טרי חתוך לקוביות
אופן ההכנה
משרים את העוף עם מיץ הלימון, המלח והפלפל למשך חצי שעה לפחות. מחממים את שמן הזית בסיר. מטגנים את העוף להשחמה קלה מכל הצדדים. מוציאים את העוף ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל, השום והעירית עד להתרככות הבצל. מחזירים את העוף לסיר ומבשלים כך ביחד כחצי שעה על אש בינונית. מוסיפים את כל שאר המצרכים לסיר ומעט מים ליצירת רוטב. מבשלים ביחד כחמש עד עשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון