הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג פילטים של ברבוניות
6 כפיות חמאה מומסת
4 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
2 שיני שום קצוצות דק
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
250 גרם מיונז
125 גרם פרמזן מגוררת
½ כוס פלפלים קצוצים ירוקים ואדומים
אופן ההכנה
מזליפים על החלק החשוף של הפילטים מחצית מכמות החמאה ומחצית מכמות מיץ הלימון. מניחים על מחבת חמה עם צד העור כלפי מטה כחמש דקות. בקערה נפרדת מערבבים את שארית החמאה, שארית מיץ הלימון, השום והמיונז. מורחים את התערובת על הדג. מפזרים מעל את הפרמזן. מוציאים ומגישים אחרי שהפרמזן נמסה מעט.
מגישים חם עם קישוט של הפלפלים הצבעוניים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון