הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות ומומלחים מעט
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
2 שיני שום קצוצות דק
6 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים
3 פלפלים ירוקים נקיים מגרעינים וקצוצים דק
3 פלפלים אדומים נקיים מגרעינים וקצוצים דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות שמן זית
1 כף רסק עגבניות
½ כוס מים
קורט אורגנו
קורט טימין
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כף רום
60 גרם עירוב של גבינת צ'דר מגוררת וגבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מניחים את החצילים בתבנית אפייה. מטגנים בשמן הזית את הבצלים, השום, העגבניות, הפלפלים והסלרי כחמש דקות. מוסיפים את יתרת המרכיבים (למעט הרום והגבינות). מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את הרום, מערבבים ומסירים מהאש. יוצקים את הרוטב על החצילים ומפזרים מעל את הגבינות המגוררות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון