חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברווז צלוי באננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא קל להכנה אך בהחלט שווה את המאמץ.
ברווז צלוי באננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא קל להכנה אך בהחלט שווה את המאמץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ברווז גדול נקי
למשרה: 2 כפות דבש
½ אננס טרי חתוך לקוביות
1 כפית חומץ בן יין לבן
1 כף רום
½ כפית אבקת שום
מיץ מלימון אחד
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור
למילוי: 2 כפות חמאה
כבד ברווז קצוץ דק
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
½ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 פלפל אדום קצוץ דק
½2 כפיות שקדים קצוצים דק
1 כוס חלב
125 גרם פירורי לחם
3 פרוסות לחם
6 קרקרים גדולים מלוחים
1 כף צימוקים
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מעבדים את כל חומרי המשרה במעבד מזון. מורחים היטב את המשרה על הברווז. עוטפים אותו בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר לספוג טעמים למשך הלילה.
ממיסים את החמאה במחבת. מטגנים את הכבד, הבצל, השום, הצ'ילי, הפלפל האדום והשקדים עד שהירקות מתרככים מעט. מסירים מהאש. מניחים את הלחם והקרקרים בקערה ויוצקים עליהם את החלב לספיגה. מחזירים את המחבת לאש נמוכה. סוחטים את הלחם והקרקרים ומפוררים אותם לתוך המחבת. מוסיפים למחבת את יתרת החומרים (למעט הפטרוזיליה) ומערבבים.
מוציאים את הברווז מהמקרר וממלאים אותו במלית מהמחבת. תופרים את הפתח ומניחים את הברווז בתבנית משומנת. יוצקים את נוזלי המשרה על הברווז. צולים חצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מורידים את החום ל-120 מעלות וצולים עוד שעה.
מגישים מעוטר בפטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון