חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף חמאה
1 ק"ג חצילים קלופים ופרוסים דק לאורך
¼ ק"ג בצלים קלופים וקצוצים דק
½ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
¼1 כפיות מלח
קורט פלפל שחור
½2 כוסות קרם קוקוס
אופן ההכנה
מניחים מחצית מכמות החצילים בתבנית אפייה משומנת היטב בחמאה. מפזרים מעל מחצית מכמות הבצל. מכסים ביתרת החצילים ומפזרים מעל את יתרת הבצל. מפזרים מעל את הצ'ילי, המלח והפלפל השחור. יוצקים את קרם הקוקוס על הכל. מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 45 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום ומשחימים כחמש עד עשר דקות.
מגישים חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון