הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 חזה עוף
1/2כרוב לבן
4 גזר
3 פלפלים צבעוניים
נבטים
2 בצלים גדולים
פטריות
שום כתוש
(אפשר להוסיף כל ירק קשה אחר)
רותב חמוץ מתוק או צילי חריף
טאבסקו
נודלס
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
מבשלים את הנודלס במים עד שמוכנים.
חותכים את כל הירקות למקלות קטנים
מטגנים את החזה חצי טיגון
מחממים ווק אם אין אפשר בסיר עמוק.
ומוסיפים שמן ואת כל הירקות מהקשה והיבש יותר לרך והרטוב יותר שמקפיצים כשתי דקות בין כל ירק לירק.
בסוף מוסיפים את החזה הנודלס הטאבסקו לפי הטעם והרוטב הרצוי ומקפיצם כמה דקות נוספות
עד שהחזה מוכן.
לפני ההגשה אפשר לפזר מעל כל סוג של אגוזים קצצוים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון