חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם כרובית וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נהדר!! brמקווה שתהנו! 🙂
אורז עם כרובית וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נהדר!! brמקווה שתהנו! 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
3 בצלים קצוצים דק
300 גרם פרחי כרובית קטנטנים
2 עגבניות מרוסקות
1 וחצי כוסות אורז ארוך או בסמטי
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
1 וחצי כפיות קארי משובח
3 כוסות מרק עוף צח (או מרק בטעם עוף)
1 כוס פטרוזיליה קצוצה- (לא מומלץ לאלה שלא אוהבים פטרוזיליה...אפשר גם בלי)
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר כבד את השמן. מוסיפים את הבצלים והכרובית ומזהיבים. מוסיפים את העגבניות, האורז והתבלינים ומטגנים תוך בחישה 3 דקות.
2. מוסיפים לסיר את המרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות. מסירים מהאש ומשהים מכוסה 15 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה (אלה שלא אוהבים פטרוזיליה כל כך- לא מומלץ בכלל להוסיף), מערבבים ומגישים.
מגיש: D.S.K
מקור: ברגע האחרון/בני סיידא
שתף את המתכון