הוראות הכנה
מרכיבים
60 גרם עדשים חומות מושרות ללילה
1 כף מחמאה
3 בצלים גדולים קצוצים
3 עגבניות גדולות קצוצות
6 גבעולי עירית קצוצים דק
1 גבעול טימין קצוץ
3 שיני שום קצוצות דק
3 בננות ירוקות פרוסות
500 גרם תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
250 דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
500 גרם בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
18 רגלי תרנגולות מורתחות, קלופות ונקיות
1 עלה דפנה
1 קובית ציר עוף
רבע כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית רוטב ווסטרשייר
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כף אנגוסטורה
1 כף רום
אופן ההכנה
ממיסים את המחמאה בסיר גדול. מאדים כחמש דקות את הבצל, השום, העגבניות, הטימין והעירית. מוסיפים את רגלי העוף להשחמה קלה. ממלאים את הסיר כדי שלושת רבעי גובהו במים. מוסיפים את העדשים, הבננה, הדלעת, תפוחי האדמה והבטטות. מוסיפים את יתרת המצרכים למעט המלח והרום. מבשלים ביחד כחצי שעה.
לפני ההגשה ממליחים מעט ומוסיפים את הרום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון