הוראות הכנה
מרכיבים
2 אשכוליות קלופות
4 תפוזים קלופים
4 מנדרינות
חצי אבטיח קטן
2 בננות קלופות
חצי אננס קלוף
4 תפוחים צהובים ירוקים
1 מנגו מוצק
חצי פאפאיה מוצקה ובשלה
חצי מלון
3 יחידות קרמבולה
1 כף צימוקים
2 כפות רום כהה
מיץ מלימון אחד
1 כף דבש
2 כפות סירופ סוכר
רבע כוס מיץ דובדבנים
אופן ההכנה
מנקים וחותכים את כל הפירות לקוביות או פרוסות (תלוי בפרי). מניחים את כל הפירות בקערה. מוסיפים את כל המרכיבים לקערהומערבבים.
מקררים שעתיים במקרר לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון