הוראות הכנה
מרכיבים
8 יחידות קלמארי חתוכות לקוביות בגודל 6 ס"מ
1 כף בצל קצוץ דק
1 כף שום קצוץ דק
1 כף שמן זית
1 כפית מיץ לימון טרי
½ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
1 כוס מים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
8 בצלצלים
4 עגבניות שרי
¾ כפית מלח
¾ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מרתיחים את כל החומרים למעט הפלפלים המתוקים, בצלצלים ועגבניות השרי על אש נמוכה עד שהקלמארי מתרכך אך לא הופך לגומי. חותכים את הפלפלים המתוקים לחתיכות. משפדים את הקלמארי, הפלפלים המתוקים, הבצלצלים ועגבניות השרי על ארבעה שיפודים. זורים מעל הכל מעט מלח ופלפל. צולים על גריל פחמים עד שהירקות מתרככים והקלמארי משחים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון