חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בננה אפויה עם גבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בננה אפויה עם גבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם גבינת שמנת רכה
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון טחון
2 כפות חמאה
6 בננות מוצקות קלופות וחצויות לאורך
3 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינה, הסוכר והקינמון בקערה עד לקבלת תערובת קלילה. משחימים את הבננות במחבת שהומסה בה החמאה. מניחים 6 חצאי בננות בתבנית אפייה ומעליהם מניחים מחצית מהגבינה. מסדרים מעל את הבננות הנותרות ומסדרים מעל שוב את הגבינה הנותרת. מזליפים מעל הכל שמנת מתוקה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהגבינה משחימה.
מפזרים מעט קינמון על הכל ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון