הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים מופרדות
250 גרם אבקת סוכר
1 כוס שמנת מתוקה
חצי ק"ג מחית מנגו טרי
חצי כפית מיץ ליים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עד שנהיים קשים מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אוורירית. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה. טורפים את החלמונים ומקפלים לתוך קצף החלבונים. מקפלים פנימה גם את הקצפת מהשמנת, מחית המנגו ומיץ הליים. מעבירים לכלי נוח ומכניסים למקפיא לשעתיים. אחרי שעתיים מערבבים שוב ומכניסים למקפיא. מגישים קפוא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון