הוראות הכנה
מרכיבים
קילו סולת
כוס מיץתפוזים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
2 ביצים
1 אבקת אפיה
5 כפות ממרח תמרים או לפי הטעם.
אופן ההכנה
לערבב את כול החומרים ולחכות 10 דק'.
להעביר חצי מהחומרים לתבנית אפיהמורחים ממרח תמרים ומעל הממרח את החצי השני של העוגה( חומרי העוגה) ולאפות 30 דק'- 40 דק'
שמכניסים את העוגה לתנור מרתיחים בסיר קטן
כוס וחצי מים
כוס סוכר
סוכר וניל
3 טיפות לימון.
שהעוגה יוצאת מהתנור
נתנים לה 10 דק' להתקרר ואז שופכים את הסירופ על העוגה ומפזרים סוכריות צבעוניות.
אפשר לעשות מזה עוגיות
שהעוגה יוצאת מהתנור חותכים את העוגה לריבועים שופכים את הסירופ מפזרים סוכריות צבעונית ומעבירים כל ריבוע לנייר עגול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון