חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות סולת וממרח תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה או עוגיות טוב למסיבה מרוקאית ( חינה)
עוגיות סולת וממרח תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה או עוגיות טוב למסיבה מרוקאית ( חינה)
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו סולת
כוס מיץתפוזים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
2 ביצים
1 אבקת אפיה
5 כפות ממרח תמרים או לפי הטעם.
אופן ההכנה
לערבב את כול החומרים ולחכות 10 דק'.
להעביר חצי מהחומרים לתבנית אפיהמורחים ממרח תמרים ומעל הממרח את החצי השני של העוגה( חומרי העוגה) ולאפות 30 דק'- 40 דק'
שמכניסים את העוגה לתנור מרתיחים בסיר קטן
כוס וחצי מים
כוס סוכר
סוכר וניל
3 טיפות לימון.
שהעוגה יוצאת מהתנור
נתנים לה 10 דק' להתקרר ואז שופכים את הסירופ על העוגה ומפזרים סוכריות צבעוניות.
אפשר לעשות מזה עוגיות
שהעוגה יוצאת מהתנור חותכים את העוגה לריבועים שופכים את הסירופ מפזרים סוכריות צבעונית ומעבירים כל ריבוע לנייר עגול.
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון