הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
חצי כוס שמן חמניות
2 שיני שום קצוצות
5 שערות זעפרן
1/4 כף הל טחון
חצי כף שומר
חצי כף זנגביל טרי
קמצוץ ציפורן טחונה
1 כף כוסברה
1/2 כפית צילי טחון (לא חובה)
חצי כף כורכום
2 כוסות אורז בסמטי (מלא או לבן )
4 כוסות מים רותחים
חצי כף מלח
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.לטגן בשמן את השום להוסיף את ההל,הזעפרן,השומר,הזנגביל,הכוסברה הכורכום הציפורן
הסוכר והצילי.
2.להוסיף את האורז ולטגן עוד כ 2 דקות תוף עירבוב
3.להוסיף את המים הרותחים והמלח, לערבב,לבשל תוך כדי כיסוי כ-20 דקות על אש קטנה.
4.לכבות את האש ולא לגעת 5 דקות להוריד את המכסה ולפתוח את האורז
מגיש:
מקור: כרטסת מאכלים הודיים
שתף את המתכון