חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמוסה ירקות (פסטלים הודיים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמוסה ירקות (פסטלים הודיים) מדהים בטעמו br br*** ניתן לעשות עם עלי פסטל או פילו שניתן לקנות במרכולים
סמוסה ירקות (פסטלים הודיים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמוסה ירקות (פסטלים הודיים) מדהים בטעמו br br*** ניתן לעשות עם עלי פסטל או פילו שניתן לקנות במרכולים
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
3 כוסות קמח לבן
שמן תירס
ומעט מלח
למילוי
1 כוס אפונה טריה
2 תפוחי אדמה מבושלים,וחתוכים
פלפלים ירוקים חריפים וקצוצים,לפי הטעם
5-6 פלפלים גבועלי כוסברה קצוצה טריה
1 ס"מ שורש זנגוויל טרי,פרוס דק
חצי כפית כמון
1 כפית גרגירי חרדל שחור
2 עגבניות חתוכות דק
3 בצלים קצוצים
5-6 שיני שום קצוצות
1 כפית תבלין גאראם מסאלה
2 כפיות מאסלה ירוקה
מלח,לפי הטעם
שמן.
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
1.מערבבים כ 3 כוסות קמח,מעט מלח ומעט שמן,עד שמתקבל בצק יציב.
2.מחלקים את הבצק ל20 חלקים שווים,יוצרים מכל חלק כדור.
3.מרדדים כל כדור לעלה עגול ודק, חוצים את העלה,מניחים במרכז את המלית וסוגרים,
מטגנים בשמן עמוק,
הכנת המילוי
1.בסיר עמוק עם 1/4 כוס שמן ומכוסה,כשהשמן חם מאוד מסירים את המכסה.
מוסיפים לשמן את החרדל,כמון,בצל,שום,פלפל חריף,מטגנים עד שהם הופכים זהובים.
2.מוסיפים את העגבניות את המאסלה..ממשיכים לטגן תוך עירבוב קל,מוסיפים את האפונה
התפוחי האדמה.
3.מכסים את הסיר וממשיכים בטיגון על להבה נמוכה כ 7-10 דקות .מצננים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אילנית
שתף את המתכון