הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
זעתר
14 גר' ג'לטין(להכין לפי ההוראות ע"ג האריזה)
50 גר' חמאה מלוחה רכה
250 גר' גבינה בולגרית 5% מגורדת בפומפיה
400 גר' גבינה לבנה 5%
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מצרכים:
1. להכין את הג'לטין.
2.להקציף את החמאה, להוסיף את הגבינה הבולגרית ולערבב עד לקבלת מרקם הומוגני.
3.להוסיף את הגבינה + ג'לטין ולערבב.
4.בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה למצב יציב.
ומערבבים אותה לתוך הגבינות בתנועות עטיפה.
5.לתוך התבנית המיועדת מוזגים מעט שמן זית ומפזרים זעתר.
יוצקים את התערובת לתבנית מצננים במקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה
מוציאים כ 5 דקות לפני ההגשה מהמקרר והופכים על צלחת הגשה
מגיש:
מקור: צימאון התמונה של צביה
שתף את המתכון