הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג' פתי בר מרוסק / טחון
300 ג' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה / צימחית
לציפוי: קוקוס, אגוזים קצוצים, פירורי פתיבר טחונים, סוכריות צבעוניות - לילדים
אופן ההכנה
מרסקים כ- 500 ג' ביסקווטים פתי-בר במעבד מזון / בשקית עם כף מעץ.
בסיר נפרד - מרתיחים שמנת מתוקה אחת ואם רוצים את זה פרווה ניתן צימחית
מוסיפים כ- 300 ג' שוקולד מריר עם 5 כפות סוכר מביאים לפני רתיחה כמשתחילות הבועות
מורידים מהאש ומוסיפים לפירורי בסקוויטים
מערבבים הכל יחד , יוצרים כדורים .
ניתן לגלגל ב - קוקוס, פירורי ביסקוויטים טחונים היטב, אגוזים קצוצים, סוכריות צבעוניות לילדים.
תתלקקו ותהנו....
מגיש:
מקור: ליאת
שתף את המתכון