הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה מבושלים מעוכים
3 כפות שמן קנולה
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
פטרוזליה קצוצה
3/4 כוס גזר ואפונה מבושלים ומסוננים (אפשר מקופסא)
1/2 כפית כורכום,
1 כפית אבקת מרק,
1/2 כפית מלח,
1/2 כפית פלפל שחור,
1/2 כפית כמון.
אופן ההכנה
1. בקערה מקציפים את הביצים עם השמן,ומוסיפים את שאר החומרים.
2. שופכים הכל לתבנית אינגלייש קיק
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לחצי שעה.
מקררים לחם החדר הופכים לצלחת הגשה פורסים ומגישים
מומלץ לאכול קר.
מגיש:
מקור: אילנית 12 https://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1576619
שתף את המתכון