הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
ציפורן
מעט זנגביל
אגוז מוסקט
מקל וניל (בלי הגרגרים שבו. פשוט לחתוך באמצע המקל ולהוציא בעזרת הסכין)
מקל קינמון
2/3 גרגרי הל
סוכר
2 תיוני תה
* כמויות החומרים הן לפי הטעם האישי. אפשר לטעום בזמן ההכנה ולהוסיף לפי הצורך וההרגשה...
אופן ההכנה
1. להרתיח את החלב בסיר/פינג'אן יחד עם כל החומרים מלבד תיוני התה.
2. להוסיף את התיונים ולבשל על אש קטנה ללא מכסה למשך 3 דקות.
3. להעביר לספל, לעשות "פוווו", להריח וללגום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון