הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית אפיה או מגש בצורת תבנית אפיה
חבילת פתי בר
1 גבינה 9%
1 גבינה 5%
2 כפות קקאו
1/2 כפית נס קפה
4 כפות סוכר
1-2 כפיות תמצית רום
לקרם
2 כפות קקאו
1/2 כפית נס קפה
4 כפות סוכר
6-8 כפות חלב
1-2 תמצית רום
1/3 מרגרינה
אופן ההכנה
בתבנית אפיה שמים שיכבה של פתי בר. ושמיפ בצד.
בקערה שמים גבינה, קקאו, נס קפה, סוכר תמצית רום.
מערבבים טוב (לא יותר מידי שלא יחמיץ)
שופכים על הפתי בר.
מכסים בשיכבה נוספת של פתי בר ולמקרר לספיגת הנוזלים של הגבינה ע"י הפתי בר.
אפשר להכין את הקרם מיד אבל עדיף לחכות עד לספיגת הנוזלים.
הקרם:
בקלחת מבשלים קקאו, סוכר, נס קפה, חלב ותמצית רום על אש קטנה עד שרותח.
מורידים מהאש ומוספים מיד את המרגרינה מערבבים טוב טוב.
שופכים על העוגה ולמקרר עד שהקרם נקרש.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון