חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה לעצלנים
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שהיא גם ארוחה.
עוגת גבינה לעצלנים
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שהיא גם ארוחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית אפיה או מגש בצורת תבנית אפיה
חבילת פתי בר
1 גבינה 9%
1 גבינה 5%
2 כפות קקאו
1/2 כפית נס קפה
4 כפות סוכר
1-2 כפיות תמצית רום
לקרם
2 כפות קקאו
1/2 כפית נס קפה
4 כפות סוכר
6-8 כפות חלב
1-2 תמצית רום
1/3 מרגרינה
אופן ההכנה
בתבנית אפיה שמים שיכבה של פתי בר. ושמיפ בצד.
בקערה שמים גבינה, קקאו, נס קפה, סוכר תמצית רום.
מערבבים טוב (לא יותר מידי שלא יחמיץ)
שופכים על הפתי בר.
מכסים בשיכבה נוספת של פתי בר ולמקרר לספיגת הנוזלים של הגבינה ע"י הפתי בר.
אפשר להכין את הקרם מיד אבל עדיף לחכות עד לספיגת הנוזלים.
הקרם:
בקלחת מבשלים קקאו, סוכר, נס קפה, חלב ותמצית רום על אש קטנה עד שרותח.
מורידים מהאש ומוספים מיד את המרגרינה מערבבים טוב טוב.
שופכים על העוגה ולמקרר עד שהקרם נקרש.
בתאבון
מגיש: raaya
מקור:
שתף את המתכון