חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שבלולי גבינה ענקיים (דמויי בולמס טורקי) - פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שבלולי גבינה קלים מאוד להכנה דמויי בורקס טורקי פשוט ומדהים
שבלולי גבינה ענקיים (דמויי בולמס טורקי) - פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שבלולי גבינה קלים מאוד להכנה דמויי בורקס טורקי פשוט ומדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת מרגרינה רכה מזולה / מחמאה או 200 ג"ר חמאה
1 מיכל יוגורט או שמנת
1 קופס' קוטג 5%
2 חבילות גבינת טוב טעם או 2 מיכלי גבינה למריחה 5%
150 ג"ר גבינה קשקבל או צהובה חריפה
3 כוסות קמח רגיל ועוד קצת
שקית אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור גס
שומשום או קצח
1 ביצה להברשה
אופן ההכנה
1.לשים את הכל יחדיו לבצק מעט דביק ולהכניס לשעה למקרר.
2.מוציאים מהמקרר ומחלקים ל-3 כדורים.
3.פותחים כל כדור על שיש מקומח ומרדים מכל כדור מלבן. בעובי 11/2 ס"מ (עבה)
4.מגלגלים לגליל (שימו לב, אין מילוי...המילוי כבר בבצק.....)
5.חותכים את הרולדה לפרוסות עבות בערך 21 2 ס"מ. ממש עבה.
6.להבריש ביצה טרופה ולפזר שומשום . או קצח
7.מניחים את הפרוסות על ניר אפיה לא משומן באופן מרווח.
8.אופים בחום 175 בתנור שחומם מראש כ-30 דקות.
אפשר לחלק את הבצק ל- 24 כדורים גדולים. לגלגל בין כפות הידיים לשרוך שמן ולגלגל
לצורת שבלול ומיד לטבול בביצה ובשומשום. (זו הצורה שהכנתי בתמונה).
להיעזר עם מעט מאד קמח ---כי הבצק די דביק.
ניתן להקפאה ולחימום כמו חדש , רק באובן או בתנור חם . לא במיקרו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון