הוראות הכנה
מרכיבים
1 דלעת ספגטי במשקל של עד 1 ק"ג
3 כפות רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
1 כפית רוטב צ'ילי
שומשום
אופן ההכנה
חורצים חריצים בקליפת הדלעת בעזרת סכין ומכניסים למי מלח רותחים למשך כרבע שעה. מוציאים מהמים וחוצים לניים לאורך. מסלקים את הגרעינים. מוציאים את בשר הדלעת בעזרת מזלגת על ידי גירוד כך שיווצרו מעין רצועות דקיקות המזכירות ספגטי. מעבירים את הרצועות הללו לקערה. מערבבים עם הסויה, הצ'ילי ושמן השומשום ומשהים לשעה לפחות במקרר.
מעבירים לצלוחיות הגשה ומפזרים מעל מעט שומשום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון