הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן לטיגון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
ציפורן שלם 5 יחידות
הל מפוצח 5 יחידות
4 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות
6 כפות רסק עגבניות
4 כפות כוסברה
5 כפות סלרי עלים קצוץ דק
3 כפות אבקת מרק עוף [ או מרק בשר]
4 גזרים פרוסים לקוביות
4 תפוחי אדמה פרוסים לקוביות גדולות
4 קישואים חתוך עגול
4 ליטר מים
אופן ההכנה
לטגן קל את הבצל הקצוץ
להוסיף את כל התבלינים ולטגן 2 דקות נוספות
להוסיף את הירקות להמשך טיגון קל
להוסיף את המים להרתיח להנמיך את האש ולבשל שעה
בתאבון
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון