חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף מוקפץ עם ירקות ובוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מוקפץ עם ירקות ובוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס
כף סויה
כפית זנגביל
כף צ'ילי
חצי כוס בוטנים קלופים
בצל פרוס בחתיכות גדולות
פלפל אדום וירוק חתוך לקוביות
חצי כוס מרק עוף
אופן ההכנה
1. פורסים את חזה העוף ומשרים בסויה, בזנגביל ובמעט מים למשך רבע שעה.
2. בנתיים, מקפיצים את הבוטנים עם הצ'ילי מספר דקות ומוציאים (זהירות - בשלב הזה הבוטנים נדבקו זה לזה...)
3. מקפיצים את הבצל עם הפלפלים כחמש דקות ומוציאים.
4. מוציאים את העוף מהמשרה, ומקפיצים במחבת. מוסיפים את הפלפלים והבצל ומקפיצים יחד כעשר דקות.
5. מוסיפים את מרק העוף, ומרתיחים.
6. מכניסים פנימה את הבוטנים וממשיכים להקפיץ חמש דקות נוספות, תוך כדי ערבוב.
מגיש: ענב
מקור:
שתף את המתכון