הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס
כף סויה
כפית זנגביל
כף צ'ילי
חצי כוס בוטנים קלופים
בצל פרוס בחתיכות גדולות
פלפל אדום וירוק חתוך לקוביות
חצי כוס מרק עוף
אופן ההכנה
1. פורסים את חזה העוף ומשרים בסויה, בזנגביל ובמעט מים למשך רבע שעה.
2. בנתיים, מקפיצים את הבוטנים עם הצ'ילי מספר דקות ומוציאים (זהירות - בשלב הזה הבוטנים נדבקו זה לזה...)
3. מקפיצים את הבצל עם הפלפלים כחמש דקות ומוציאים.
4. מוציאים את העוף מהמשרה, ומקפיצים במחבת. מוסיפים את הפלפלים והבצל ומקפיצים יחד כעשר דקות.
5. מוסיפים את מרק העוף, ומרתיחים.
6. מכניסים פנימה את הבוטנים וממשיכים להקפיץ חמש דקות נוספות, תוך כדי ערבוב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון