הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר כבש טחון
רבע קילו בשר בקר טחון
רבע כוס בצל מאודה קלות בשמן [ קצוץ דק]
רבע כפית שום קצוץ דק
רבע כפית סודה לבישול מומסת ב2 כפות מיים
ביצה טרופה
כפית פפריקה
כפית מלח
פטרוזליה קצוצה לקישוט
4 כפות קמח
חצי כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
ביצה טרופה לשניצול
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר התבלינים וביצה אחת טרופה מחלקים את העיסה ל8 קציצות
ומקררים במקרר למשך שעה
טובלים את הקציצה בקמח ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חם משני הצדדים
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחת טיבי
שתף את המתכון