הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו עוף מחולק למנןת
חצי כוס שמן
קורט מלח
2 שיני שום
חצי כוס בצל
2 עגבניותקלופות וחתוכות לקוביות
רסק תפוחי עץ 3 כפות
כף קמח
כוס מרק עוף
כפית קינמון
כפית זנגביל
כפית כמון כפית כורכום
רבע כפית פלפל אדום חריף, הל טחון , ציפורן טחונה
אופן ההכנה
מנגבים את העוף מאבקים במלח פלפל , תערובת התבלינים, וקמח [ סדר מחייב]
מטגנים בשמן חם משני הצדדים
מוסיפים את הבצל העגבניות התפוח ושארית התבלינים ומחממים כ3 דקות
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים על אש קטנה כ 40 דקות
מגישים עם אורז וצימוקים.
בתאבון
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון